Nyheder

Aggerathlon
Iversen band spiller lør. d. 20. aug. i teltet på resturant Vigen,havnen,Agger kl. 19.00-23.00

Læs mere

Strandgudstjeneste
Iversen Band spiller igen i år til strandgudstjeneste i Stenbjerg. Det er søndag d. 7. august kl 19.30, alle er velkommen.

PARTYBAND
Iversen party band spiller fre. d. 22 juli i Hurup/Hotel Thingaard til et bryllup.

Læs mere

Profet eller gøgler
Iversen band spiller man.d.25. juli i Vilsund til 2x gøglergudstjeneste kl. 19.30/21.00

Kunst i Klim kalkovn
Michael Iversen udstiller billeder i Påsken,sammen med fætter Brian fra d. 21-25 april. Ferniceringen er d. 21. april kl 13.00, med sange af Michael. Der vil i alt være ca. 20 kunstnere der udstiller, malerier, skulpterer, glaskunst, smykker m.m. Sidste år var der ca. 1700 besøgende.

Læs mereLadywalk 2011
For 4 gang afvikles Ladywalk i Agger. Sidste år var der 4010 deltagere. Iversen band varmer kvinderne op på pladsen ved de sorte huse, inden de skal ud på turen. Bandet giver igen en lille koncert efter at deltagerne er kommet i mål.

Iversen
Iversen band spiller d. 7. jan i Thisted bowling center til et lukket arr.

Michael Iversens galleri
Michael udstiller malerier i "Det gamle stuehus" i Villerslev i hele december måned.Der er fernicering lørdag d. 4 dec.

Læs mere

Iversen spiller i Klitmøller redningshus
Iversen band spiller lør. d. 30. okt. i Klitmøller redningshus. Det er en dobbeltkoncert med Klitmøller gospel kor. arr. starter kl. 19.30, håber vi ses

IVERSEN GOES GOSPEL
Øvelser med Klitmøller Gospel, de 2 første man. i sep. Til 2-3 koncerter i okt. Spøttrup kulturcenter d. 8. okt.kl 19.00. Klitmøller redningshus d.30. okt. kl. 19.30

Musik, Kunst og Foredrag
Michael tog fre. d. 3. sep. publikum på KG. med en tur ud til den yderste klitrække i Agger. Han fortalte om sit liv på og ved havet. Indtryk kom til udtryk igennem ord, musik og billeder.

Læs mere

Musik og gøgl
Michael spiller på Venø man. d. 19. juli. klovnen Mikalski tager pub. med en tur rundt i den hele vide verden. Der vil også blive sunget sange og fortalt historier fra den by jeg kommer fra.

Læs mere

Vildsundmarked
Iversen Band spiller igen i år til gøglergudstjeneste i Vildsund. Arr. er man. d. 26. juli. Der bliver som tidligere 2. gudstjenester.

Ladywalk 2010
Iversen Band spiller igen i år til ladywalk 2010. Der er rekord stor tilmelding, 3800 kvinder/piger. Iversen spiller op fra kl. 16.00.

Byfest
Iversen Band spiller til byfest i Tødsø/Nykøbing Mors lør. d.29. maj kl 15.00

Søndbjerg efterskole
Iversen &Iversen spiller på SE. torsdag d. 22. april kl. 19.30

Læs mere

Fernisering
Michael spillede 3. nye numre til ferniseringen i Klim.Den første sang handlede om fødebyen Awer. Derefter blev der fortalt om Bedste Tinne, der sad i gyngestolen og spillede mandolin. Sangen "Han har åbnet perleporten" var indtryk som havde sat sig fast. Michael afsluttede med sangen Grand old mann"

Udstilling af billeder
Michael Iversen udstiller billeder i Klim i Nordjylland d. 1-5 april. Sidste år var der 1500 besøgende disse dage. Der er malerier glaskunst, skulpturer m.m.

Læs mere

Nationalpark TV
Michael fortæller ravhistorier fra Agger

Læs mere

Ravhistorier
Michael medvirker i TV-midt vest udsendelse på kanal mokka, lørdag d. 13. feb. kl. 21.00. TV fra Nationalpark thy.

Læs mere

Viggo Solo på Hotel Hanstholm
Den 21. jan. 10
Godgørende koncert ifm. Thisted Kommunes Tekniske udvalg/forvaltnins Tema-dage.

Viggo Solo på Helligsølejren, Thy
Den 25. jan. 10, optræder Viggo til en godgørende arr. til fordel for Kirkens Korshær, Århus afd.

Michael I TV Midtvest
The Flame

Læs mere

Med læderjakker, popstøvler og svej
Mandag d. 28. Dec. kl. 11.00, sendes TV udsendelsen "PÅ BESØG. Tv Midt-vest er på besøg hos Alfred Christensen i Holstebro. Michael fortæller om da bandet startede med at spille for ca. 32 år siden og synger sangen "The flame


Læs mere

Viggo på Thisted Kristne Friskole
Viggo besøge TFS, fredag den 18. dec. og sang nogle Iversen-sange og fortalte 70 børn og lærere om julens store gave, som bør pakkes ud!!!

Klitgospel i de sorte huse
Iversen Band og Kitmøller Gospel spiller dobbeltkoncert i Agger, Lørdag d. 17. Okt. Billetter kan bestilles på tlf. 97 94 20 21, voksne 100.- børn gratis.

Iversen & Iversen
Karsten og michael spiller til bryllup d.29. August i de sorte huse i Agger. Den 4. September spiller duoen i Snedsted, til Fritterfest på skolen.

Hjerm
Iversen band spiller tir. d. 18 august i Hjerm kl. 19.30

Iversen & Iversen på Palmen.
Karsten og Michael spiller på Cafe Palmen, Fredag d. 31. Juli til Hawfest i Agger. kl. 22.00

Læs mere

Gøglergudstjeneste
Iversen Band spiller til Gudstjeneste i Vildsund kl 19.30 og 21,00, mandag d. 20 Juli.

Iversen i Haderslev
Iversen band spiller Lørdag d.18. Juli i Haderslev til bibilcamping. Koncerten spilles kl. 21.30

Klovnen Mikalski
Hanstholm centret havde fødselsdag, og blev 35 år, fredag d. 19 Juni. I den anledning var der kagemand til alle. Klovnen Mikalski underholdt børn og voksne med sange og klovneri.

Læs mere

Ladywalk
Iversen spillede for 2700 veloplagte damer til Ladywalk 09. i Agger.

Hjertet i Thy"Snedsted"
Iversen takker et veloplagt puplikum i Snedsted, for en hyggelig aften, ikke mindst dansepigerne fra Fritteren, der som altid var i topform. Iversen spillede på torvet, og der var en ægte gøgler på scenen, der spillede med da bandet sang Knockin`on heaven`s door. Endvidere var der polterabend, og den kommende brudgom var også på scenen, hvor han sang, Kald det kærlighed.

Ladywalk 2009
Iversen band spiller til Ladywalk i Agger, ved de sorte huse mandag d.25 maj

Iversens Galleri
Michael udstiller i de sorte huse i Agger, fra d. 4.-10. April. Temaet er mænd ved havet i Nationalpark Thy.

Læs mere

Strandby By Night
Iversen Band spillede i Strandby fredag d. 30 jan. i missionshuset til missionsuge. Der var fuldt hus, og temaet var Brøds brydelsen/ blodet på dørstolperne. Iversen spillede 4. numre inden talen. Efter kaffen gav brødrene en fyldig koncert, hvor de spillede alle deres kendte numre fra de forskellige plader. Afslutningsvis var der natmad, Stjerneskud med både stegt fiskefilet og nypillede rejer. De unge fra IMU i Strandby overnattede i miss. huset hele ugen.

Bro & Iversen på TV-Midtvest.
Tirsdag den 10 februar kl. 11.00 - 11.30 Emnet er "Kunst & musik i kirken"

TV-Midtvest
Henning T. Bro & Viggo Iversen bliver optaget til en udsendelse omkring moderne musik i kirken. Hvornår udsendelsen kommer bliver off. her på siden!

Iversen band spiller i Strandby
Iversen band spiller deres første koncert 2009 i Strandby, fredag d. 30. januar.

Iversens galleri
Michael udstiller et billede i det gamle stuehus i Villerslev i dec. måned. Billedet er malet i nov. og motivet er "de sorte huse i Agger"

Læs mere

IVERSEN BAND
Hele bandet glæder sig til at se dig i de sorte huse, til musik kunst og foredrag, lørdag d. 18 Oktober.

Det gamle stuehus
Michael siger tak for go`opbakning til ferniceringen, i det gamle stuehus i Villerslev. Der mødte ca. 30 gæster op, og Michael fortalte om sit liv ved havet i ord, billeder og musik.
Der blev serveret lagkage og kaffe, afslutningsvis var der, tur i hestevogn til fjorden.

Haw-fest i Agger
Iversen Music sponcerede lyden til modeopvisnig i klitter i Agger. Karsten styrede lyden og Viggo slæbte gear. Micahelse stod nede på Vetserhavsvej og solgte malerier og Iversen-cd'er - det blest godt nok møj!

Strandgudstjeneste
Iversen Band spillede solen frem i Stenbjerg, til strandgudstjeneste,Søndag d. 3 August.
Det var 6. gang at bandet spillede til dette arrengement.
Der var mødt ca. 200 mennesker op.
Sognepræst Torben Bech Hansen talte over søndagens tekst, efterfølgende var der kaffe og koncert.

Iversen Band til gøglergudstjeneste.
Iversen band spillede mandag d. 21 juli i Vildsund til gøglergudstjeneste. Der var ca. 200 besøgende til den første Gudstjeneste kl. 19.30. Der mødte ca 100 op til anden prædiken kl. 21.00.
Iversen havde fundet nogle af deres gode valsenumre frem, og folk sang med på den gode gamle perleporten. Brødrene blev hyret til at spille igen næste år 09.

Iversen Band gav den gas i J.P. Jacobsens centret i Thisted.

Iversen til Ladywalk
Mere end 1000 piger gik mandag d. 26 maj ture omkring Agger. Iversen Band skabte en god stemning før og efter gåturene, med deres musik. De sorte huse var endnu engang i centrum for et stort arrangement.

Jesperhus Gospel 2 pinsedag
Der var aktivitet i Jesperhus blomsterpark, her i pinsen. KL. 10.30 var der Rytmisk gudstjeneste. Indslag ved Hans Jørn Østerby, og talen blev holdt af pastor Christian Grund Sørensen.
Iversen Band spillede 2 koncerter i junglecafeen, kl. 12.30 og senere kl 14.30. Der var sydlandsk stemning over koncerterne, ikke mindst da bandet sang "Playa Beach" Der var mange mennesker, rundt omkring i hele parken.Thisted & Nykøbing M.
Iversen giver 2 koncerter her i pinsen, Thisted den 10. maj kl. 20.45 J.P. Jacobsen Event i centeret & i Nykøbing den 12. maj kl. 12.15 i Jungle Cafeen i Jesperhus Blomsterpark.
Vi glæder os til de gode vejr i pinsen :-)

Allan Olsen i Agger
Allan Olsen var Søndag d. 6 April i Agger, for at indspille sange til en dobbelt DVD/CDer. Olsen spillede 2 koncerter i efteråret 07, i de sorte huse, og han var så begejstret for lokaliteterne og lyden i lokalerne at han ville bruge forholdene i projektet. Allan Olsen bekræftede at han ikke bare er en god sangskriver men også en fremragende guitarspiller. Traktemenget var hotdogs og nytørrede tørfisk, som Allan dog havde fået som barn i Frederikshavn.

Iversen koncert i Thisted.
Iversen Band gav koncert i Baptist kirken i Thisted fredag aften kl. 19.30. Der var ca. 80 mennesker, der havde valgt at bruge denne aften sammen med bandet, og de fik en god oplevelse ud af det. Iversen spillede et bredt udvalg af deres sange, lige fra "Tid endnu" til "Frøen" og "Fremmed i byen". Iversen siger tak til Torben, der er på billedet, sammen med Karsten, for at han havde arrangeret koncerten, og den gode forplejning.

Iversen band til vækkelsesmøde.
Iversen band spillede i Herning missionshus (Bethania) til vækkelsesmøde, onsdag d. 5 Marts. Taleren Grysbech fra Kolding, talte over emnet "Det kan blive for sent" Iversen spillede en 1/2 time før og en 1/2 time efter talen. Der var ca. mødt 200 mennesker op til arrangementet.
Karsten Iversen afsluttede aftenen med fælles bøn.

Fuldt hus " I de Sorte" Lørdag den 20. okt.
En rigtig stor tak til Jer der var med til at gøre aftenen rigtig god! Ligeledes en stor tak til Helge Thomsen for indsatsen vedr. "Strandvandringen" Os i bandet!

Iversen i TV. Midtvest
TV-Midtvest optog strandgudstjenesten i Stenbjerg d. 5 Aug. Der vil blive sendt uddrag fra gudstjenesten i TV-Midtvest fredag d. 29.August sidst på formiddagen.

Iversen i Fredag på farten på P3
Fredag den 3. august 07 var Iversen Band i Hans Otto Bisgaards Fredag på farten. Hans Otto var i samtale med Viggo I. og numrene Fremmed i byen & Schoubynacht blev spillet. Tak til Hans Otto Bisgaard for venlig interesse!

Læs mere

Kai Hartmeyer interviewer Michael til TV. midt vest.
Kirkemagasinet sætter fokus på de mange missionshuse, der bliver solgt, og forsvinder. Hartmeyer besøger Michael og der bliver spillet sange fra profet eller gøgler. Udsendelsen bliver vist fre. d. 27/4 kl. 11.00 på TV. 2

Koncert i Thisted
Tak for en god aften fredag den 13. april i Thisted Bibel og Missionscenter.

Læs mere

Viggo besøger Johnny Madsen
Viggo hos Madsen til fætter og kusinefest

Udfordringen anmelder "Profet eller Gøgler"
Anmeldelse af Profet eller Gøgler

Læs mere

De Sorte Huse
Artikel skrevet af Udfordringen

Læs mere

Bisgaard & Iversen
Meget positiv respons fra mennesker over hele DK, efter "Fredag på farten"

Releasekoncert i "De Sorte Huse"
Se video fra koncerten.

Læs mere

www.thyweb.dk
God dækning af koncerten i Plantagehuset den 04.11.06

Læs mere